Stadsnät - Forum

Sv:OBS

Hej Bengt-Åke,

Helt korrekt!

Är boende osäkra över detta ska man inte ta alternativ nr 3 utan ta alternativ nr 2.

Vi vill vara tydliga med att det tar i snitt 3-6 månader mellan montering av box och driftsättning. Några kunder får vänta över 12 månader, det kan blir vinter (tjäle m.m.)

Processen ser ut enligt följande:

1. Vi samlar in anmälningar från boende.
2. Vi får klart med markägare om vart i gatan vi skall gräva för att ansluta resp. hus.
3. Närt vi har klart med ingrävningspunkt besöker vi fastighetsägare och tillsammans går vi igenom hur vi skall gräva på fastigheten
4. I samband med detta besök gräver vi ned kabeln på tomten och monterar box i fastigheten, efter underskriven egenkontroll av fastighetsägaren tar vi betalt 5 900 kr.
5. När tjänsten blir driftsatt debiteras resterande del, antingen 995 kr per månad i 12 månader (plus startavgift) eller hela beloppet på en faktura.

Är det någon boende som känner sig osäker med detta, ta kontakt med den som ansvarar för er gata och gå igenom allt i detalj så ni är helt med på processen.

Ingen ska anmäla sig utan att känna sig helt bekväma med förutsättningarna, det är därför vi just nu är 15 personer som arbetar med att gå igenom det med alla boende.

Hoppas ni uppskattar det

Hälsningar Johan

Ny kommentar

ihallby

Har du något bra tips eller info som inte kommit med på ihallby.se men som skulle kunna passa på en sådan här sida? Eller om du har några ändrings- eller förbättringsförslag! Mejla till mejladressen nedan eller via sidan KONTAKTA OSS! Förslag och tips mottages mer än gärna! Med soliga hälsningar
Eva Andersson
info@ihallby.se
Drivs med Webnode