Stadsnät - Forum

Sv:Sv:Stadsnät

Hej Conny

Tråkigt att du känner så. Vi vet att vi inte kan uppfylla allas önskemål men vår ambition är att uppskattas av alla och det jobbar vi vidare emot.
Vi har med snabbare utbyggnadsplan, lägre priser på installation och lägre priser på tjänster fått förtroende att bygga ut ett fibernät i Eskilstuna som kommer nå knappt 6000 villor. Detta med start i somras och helt klart under 2016.

Men som sagt, är ni osäkra ska ni inte hoppa på. Vänta och se på resultatet i området och vad grannarna som fått installerat tycker. Uppgradera sedan fastigheten den dag ni känner er trygga med vår produkt.

Vi gör marknadsundersökning varje fredag till de hushåll vi installerat till och över 93% skulle rekommendera oss till en vän så här långt. Dock hörs de sista 7% mer än de 93% nöjda kunderna så vi kommer jobba vidare allt vi kan för att 100% ska bli nöjda.

Tack alla ni i Eskilstuna som trott på oss och gjorde det möjligt att så snabbt bygga ut detta nät i kommunen. Vet att många vätet på fiber i över 10 år.

Hälsningar Johan Sundberg

Ny kommentar

ihallby

Har du något bra tips eller info som inte kommit med på ihallby.se men som skulle kunna passa på en sådan här sida? Eller om du har några ändrings- eller förbättringsförslag! Mejla till mejladressen nedan eller via sidan KONTAKTA OSS! Förslag och tips mottages mer än gärna! Med soliga hälsningar
Eva Andersson
info@ihallby.se
Drivs med Webnode