Stadsnät - Forum

Sv:Sv:Att driva projekt

Hej Henrik

Tråkigt att du anser att vi har dåliga avtal. Vi har levererat fiber till nästan 60 000 villor senaste åren och gjort att 14 kommuner i Mälardalen tillhör de mest framgångsrika kommunerna i Sverige gällande tillgång på digital kommunikation.
Vi är med i Stadsnätsföreningen och våra avtal är tagna från kommunala stadsnät. Alla i branschen skriver denna typ av avtal, Telia, kommunala stadsnät, Ip-Only, m.fl. med all rätt. Gör vi inte det är det omöjligt att lyckas med dessa utbyggnader.
Känner man som konsument att det är orimliga avtal ska ni inte teckna avtal. Koppla på er när nätet är byggt, till kanske något högre kostnad, men då slipper ni den risk ni ser.

Att du säger att vi inte svarar i telefon måste vara något fel, jag sitter 3 meter ifrån vår kundtjänst och de tar alla samtal och det är sällan mer än någon minuts kö. Har du en fråga så ta upp det här så skall jag hjälpa dig på en gång.

Hoppas detta gav dig lite svar!

Hälsningar Johan

Ny kommentar

ihallby

Har du något bra tips eller info som inte kommit med på ihallby.se men som skulle kunna passa på en sådan här sida? Eller om du har några ändrings- eller förbättringsförslag! Mejla till mejladressen nedan eller via sidan KONTAKTA OSS! Förslag och tips mottages mer än gärna! Med soliga hälsningar
Eva Andersson
info@ihallby.se
Drivs med Webnode