SmartWater MärkDNA

"Mota tjuven i grind"

Dagligdags är det någon som skriver på facebook att de, deras företag eller en förening har blivit bestulna och därför började jag grunna på om det inte skulle kunna gå att göra det surt för tjuvarna.

Efter att ha vänt och vridit på olika alternativ som brännstämpel (funkar inte på allt), gps-spårning (behöver batteritid och laddning, mm) för att finna något som skulle kunna passa så många som möjligt för våra företagare (och även stall) SÅ HITTADE JAG DNA-märkning!

Jag kan därför nu med stor glädje, meddela att vi precis har fått hem vår första leverans med DNA-stöldmärkning som man kan stryka på så gott som allting som tjuvar kan tänkas vilja stjäla! (Till och med koppartak på kyrkor, appliceras genom spray).

Företagsbilar med verktyg. Byggföretag med maskiner, byggställningar, elaggregat...

Stall  med sadlar och tillbehör...

Privat för cyklar, datorer, smycken, mobiler...

Ett paket som räcker till att märka upp ca 50 prylar/objekt (kostar 699 kr inkl moms, 559 kr exkl moms) och innehåller en flaska med vätska innehållande DNA och mikropunkter, registreringsblankett och klisterlappar/skyltar. 1/4 milliliter DNA räcker för att polisen ska kunna kan skicka på analys och få  fram vem som är ägare till objektet. Med mikroskåp kan man redan på plats läsa av en kod på en mickropunk och få veta vem som står registrerad som ägare.

Så gott som alla polisbilar (och tullen) ska idag vara utrustade med ficklampa som visar om något är märkt med DNA.

Tjuvar får även svårare att sälja stöldgods vidare eftersom även langare som införskaffat en sådan ficklampa (kostar ca 200 kr) också kan se att prylarna är märkta och att det därmed framgår vem som är den rättmätige ägaren av dem.

Klisterlappar och skyltar följer med så man kan informera tjuven/arna om att stället är uppmärkt med DNA-vätska och mikropunkter!

Hur gör man då? Enkelt... se egenkomponerad bifogad FILM by Hällby ;-)

Kom in till oss så kan vi visa direkt! Det tar bara någon minut ;-)

Se mer av broschyren, klicka här...

Mvh

Eva Andersson/ E. A. Bokföringstjänst AB


ihallby

Har du något bra tips eller info som inte kommit med på ihallby.se men som skulle kunna passa på en sådan här sida? Eller om du har några ändrings- eller förbättringsförslag! Mejla till mejladressen nedan eller via sidan KONTAKTA OSS! Förslag och tips mottages mer än gärna! Med soliga hälsningar
Eva Andersson
info@ihallby.se
Drivs med Webnode