GRANNSAMVERKAN mot inbrott

I och med den senaste veckans händelser där flera olika områden inom Hällby haft besök och det har dragits i dörrar både på eftermiddagar och sena kvällar, har vi fått ok från leverantören att via I Hällby kunna erbjuda 10% rabatt på paketet DNA-stöldmärkning som ordinarie kostar 699 kr, till alla som bor i Hällby!

Detta DNA-stöldskydd är samma som polisen använt vid sina projekt i andra kommuner där de testat att förse de boende med DNA-skydd för att minska inbrottsbenägenheten i området. En väsentlig del för att minska inbrott visade sig vara att, förutom att märka upp, skylta tydligt om det. Det finns ex plåtskyltar som är tänkta för att visa att hela kvarter ingår i DNA-märkningen.


I ett av reportagen som gjorts av tv-programmet Brottscentralen nämns den ficklampa som polisbilar har utrustats med. En mindre modell av lampan finns för 199 kr...

Brottscentralen 2014-11-04

Brottscentralen 2015-11-03

Svt.se Nyheter 2015-06-06

LT - Ridskola stöldskyddar med DNA 2015-02-10

Hur beställer man? Klicka på länken webnode.se-stoldsskydd, och skriv "I Hällby" i kommentarsrutan vid momentet Bekräfta order.

Vi försöker alltid ha några paket extra hemma för direktförsäljning vilket gör att ni kan beställa och ev. komma och hämta samma dag (klicka i för beställning, välj Självhämtning). Betalning kontant eller Swich vid uthämtning, företag kan få via faktura. Varorna finns hos E A Bokföringstjänst AB på Ekenhillsvägen 12. Tel 016-35 10 99.


ihallby

Har du något bra tips eller info som inte kommit med på ihallby.se men som skulle kunna passa på en sådan här sida? Eller om du har några ändrings- eller förbättringsförslag! Mejla till mejladressen nedan eller via sidan KONTAKTA OSS! Förslag och tips mottages mer än gärna! Med soliga hälsningar
Eva Andersson
info@ihallby.se
Drivs med Webnode