CrossNature, gratis prova-på-pass

CrossNature® är en funktionell träning ute i naturen med fokus på styrka men även med pulshöjande inslag. Med naturen och den egna kroppen som redskap tränar Du både styrka och kondition, träningen passar både träningsvana och nybörjare, alla kan utmana sig på den nivå man befinner sig på. Vi använder varandra som motvikter, men tränar också genom att använda vår egen kroppstyngd. Övningarna är enkla och kräver ingen koordinationsförmåga. Funktionell träning i naturen. Styrka och kondition, för träningsvana och nybörjare. Övningarna är enkla och kräver ingen koordinationsförmåga.

Tid: Läggs upp i kalendern! Kolla gärna även hos facebookgruppen CrossNature i Eskilstuna för aktuella pass.

Plats: Skogsvallen, vid Hällby IP.

Anmälan och mer info: facebookgruppen CrossNature i Eskilstuna eller kontakta Sara Sjöqvist via Facebook Hällbybor. Har ni inte Facebook går det bra att komma ändå. (Utan anmälan kan Sara dock inte nå er utifall det skulle bli några ändringar). Det går bra att anmäla ända fram till strax innan passet!

ihallby

Har du något bra tips eller info som inte kommit med på ihallby.se men som skulle kunna passa på en sådan här sida? Eller om du har några ändrings- eller förbättringsförslag! Mejla till mejladressen nedan eller via sidan KONTAKTA OSS! Förslag och tips mottages mer än gärna! Med soliga hälsningar
Eva Andersson
info@ihallby.se
Drivs med Webnode