Valborgsmässofest i Hällby!

Utan att känna att man tar i så går det nog att slå fast att Hällbybrunns valborgsfirande hör till en av de trevligaste och bästa i Eskilstuna. En bravur till Hällbybrunns IF för att de anordnar ett så lyckad valborgsfirande till oss som bor här och för alla som kommer och vill fira i Hällby med brasa, äta korv och kolla fyrverkerier!
Hitta hit: "Skogsvallen" ligger vid Hällby centrum, mitt emot där tidigare Konsum låg, vilket var innan Tempo, som var före Helenas Hundskola och idag ligger "Framtida" på den platsen. Från Eskilstuna centrum åker man mot och förbi Tuna Park, rakt igenom Ekeby och så småningom kommer ni till Hällby. Strax efter att man passerat Hällby skola (på vänster sida) är man framme och på höger sida ligger valborgsbrasan!

ihallby

Har du något bra tips eller info som inte kommit med på ihallby.se men som skulle kunna passa på en sådan här sida? Eller om du har några ändrings- eller förbättringsförslag! Mejla till mejladressen nedan eller via sidan KONTAKTA OSS! Förslag och tips mottages mer än gärna! Med soliga hälsningar
Eva Andersson
info@ihallby.se