Välkommen till en ny hemsida.

Det här är en tanke om att testa en hemsida för boende och andra som är intresserade om Hällby. Jag har börjat inse att det finns så mycket spännande aktiviteter i Hällby som man inte vet om! Och information är alltid svårt att få ut samtidigt som det snabbt fallar i glömska igen. Med denna sida är tanken att se om intresse finns för att samla saker och ting som har anknytning till Hällby och kanske även kunna vara en informationssida för när nya saker är på gång. Men för att det ska bli en riktigt bra sida behöver det fyllas på med mycket mer om vad som finns i Hällby och min förhoppning att kunna få input från alla håll som går!

Föreningar med länkar till hemsidor, aktiviteter, företag, allmän info. All information mottages tacksamt.

För hemsidan finns en löpande fast kostad och för att finansiera detta är planen att företag som önskar, mot en mindre kostnad, även ska kunna ha med sin logga eller en trevlig annons utöver grundinformationen som företagsnamn, adress etc. Genom detta kan vi få en "kostnadsfri" Hällbysida för alla oss som bor här!

Hoppas sidan blir uppskattad!


ihallby

Har du något bra tips eller info som inte kommit med på ihallby.se men som skulle kunna passa på en sådan här sida? Eller om du har några ändrings- eller förbättringsförslag! Mejla till mejladressen nedan eller via sidan KONTAKTA OSS! Förslag och tips mottages mer än gärna! Med soliga hälsningar
Eva Andersson
info@ihallby.se
Drivs med Webnode