Veterandag Ekeby!

MISSA INTE ÅRETS UPPLAGA AV Eskilstuna veterandag på Ekeby flygfält!

Lördag och söndag 22-23 augusti!

Lördag:

Många marknadssäljare kommer på lördagen. För de som vill fynda redan då går det bra att komma efter kl.14.

Entre sek 40:-. Parkering gratis.

OBS! Ingen annan aktivitet startar förrän på Söndag.

Söndagen:

Öppet från kl. 7.00 Entré sek 100:- Barn under 12 år gratis.

Fri entré och parkering för förare som kommer i MHRF-klassat veteranfordon av årsmodell 1985 eller äldre. Passagerare sek 20:-

====
Eskilstuna Veterandag arrangeras årligen i slutet av augusti av Eskilstuna Flygklubb och Automobilhistoriska Klubben Eskilstuna med Classic Motor Magasin som sponsor. Arrangemanget vänder sig till alla med intresse för klassiska fordon, flygplan och veteranteknik och genomföres en söndag varje år v34.

Alla smakinriktningar inom veteranteknikhobbyn tillgodoses, klassikerfordon med klubbträffar, flyguppvisning med veteranflygplan -segel och -motor, samt traktorer, stationära motorer, motorcyklar mm dessutom stor veterandelsmarknad med 300 säljare.

För de som önskar övernatta finns "camping" även för veterancampingekipage. När det gäller campingen så har vi inga  möjligheter att serva er som en riktig campingplats. Vi hoppas att ni har förståelse för detta.

ihallby

Har du något bra tips eller info som inte kommit med på ihallby.se men som skulle kunna passa på en sådan här sida? Eller om du har några ändrings- eller förbättringsförslag! Mejla till mejladressen nedan eller via sidan KONTAKTA OSS! Förslag och tips mottages mer än gärna! Med soliga hälsningar
Eva Andersson
info@ihallby.se
Drivs med Webnode